Privacy Policy

Privacy Policy Stichting Archikidz Enschede
Versie 1.2, Januari 2019

 

1. Inleiding

De Stichting Archkidz organiseert jaarlijks een bouwfestijn voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Bij onder andere de registratie van deelnemers en vrijwilligers verwerken wij persoonsgegevens. Volgens de  Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn wij per 25 mei 2018 verplicht u te informeren over hoe wij deze gegevens verwerken en bewaren.

 

2. Vragen, contact en verwijderen van persoonsgegevens

  1. Heeft u een vraag over deze Privacy Policy? Neem dan contact op met het bestuur van Archikidz Enschede; info@archikidzenschede.com.
  2. Op uw verzoek verwijderen wij uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact met ons op via info@archikidzenschede.com. Binnen twee weken zullen wij gehoor geven aan uw verzoek en u hierover per e-mail berichten.

 

3. Cookies op de website

Een cookie is een hoeveelheid data die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze opgeslagen wordt en bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd wordt. Zo kan de server de browser opnieuw herkennen en bijhouden wat de gebruiker, c.q. de webbrowser, in het verleden heeft gedaan. (Bron: Wikipedia)

  1. Onze website plaatst een cookie om gebruikersgedrag op de website te meten. Dit helpt ons om onze website te verbeteren.
  2. Alleen de webmaster heeft toegang tot deze gegevens.
  3. Gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.

 

4.Verwerking persoonsgegevens deelnemers Archikidz Enschede

  1. Deelnemers worden ingeschreven door een meerderjarige via een formulier op de website van Archikidz Enschede.
  2. Persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en beveiligd opgeslagen. Alleen de webmaster heeft toegang tot deze gegevens.
  3. Bij de aanmelding vragen wij het volgende:
    1. E-mailadres ouder / verzorger; Het e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van praktische informatie in aanloop naar het evenement.
    2. Voornaam en achternaam deelnemer; Nodig voor de identificatie van deelnemer.
    3. Leeftijd van de deelnemer; Hiermee kunnen we het programma afstemmen op de gemiddelde leeftijd van alle deelnemers.
    4. Voor en achternaam ouder / verzorger; We vragen om de gegevens van een contactpersoon waarmee wij tijdens het evenement contact op kunnen nemen in geval van nood.
    5. Adresgegevens ouder / verzorger; De adresgegevens vragen we als contactinformatie in geval van nood. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om het bereik van ons evenement in beeld te brengen.
    6. Telefoonnummer ouder / verzorger; We vragen om de gegevens van een contactpersoon waarmee wij tijdens het evenement contact op kunnen nemen in geval van nood.
    7. Nieuwsbrief; Optionele optie voor de ouder / verzorger om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Door het selectievakje aan te vinken wordt het e-mailadres (4.3.1.) toegevoegd aan onze database. Zie ook hoofdstuk 6.
    8. De ouder / verzorger dient akkoord te gaan met de voorwaarden in deze Privacy Policy van de Stichting Archikidz Enschede.
  4. Tijdens Archikidz worden deelnemerslijsten geprint voor de aanmeldprocedure. Deze lijsten bevatten een selectie van de verzamelde gegevens onder punt 4.3. Deze lijsten worden verstrekt aan de vrijwilligers die de aanmeldprocedure verzorgen. Na afloop worden de lijsten door het bestuur verzameld, verwerkt en vernietigd.
  5. De digitale gegevens worden na afloop van het evenement gearchiveerd in een beveiligde omgeving en 2 jaar bewaard.

 

5. Verwerking persoonsgegevens vrijwilligers Archikidz Enschede

  1. Vrijwilligers melden zich aan via een formulier op de website van Archikidz Enschede.
  2. Gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en beveiligd opgeslagen. Alleen de webmaster heeft toegang tot deze gegevens.
  3. Bij de aanmelding vragen wij het volgende:
    1. E-mailadres; Het e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van praktische informatie in aanloop naar het evenement.
    2. Voor en achternaam; Nodig voor de identificatie van vrijwilliger.
    3. Telefoonnummer; We vragen om het telefoonnummer zodat we indien nodig telefonisch contact op kunnen nemen met de vrijwilliger.
    4. De vrijwilliger dient akkoord te gaan met de voorwaarden in deze Privacy Policy van de Stichting Archikidz Enschede.
  4. Tijdens Archikidz worden vrijwilligerslijsten geprint voor de bestuursleden. Deze lijsten bevatten de verzamelde gegevens onder punt 5.3. Na afloop van het evenement worden de lijsten verzameld en vernietigd.
  5. De digitale gegevens worden na afloop van het evenement gearchiveerd in een beveiligde omgeving en 2 jaar bewaard.

 

6. Verwerking persoonsgegevens contactformulieren (algemeen en sponsors)  Archikidz Enschede

  1. Website bezoekers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring kunnen via een formulier contact opnemen met het besstuur van de Stichting Archikidz Enschede.
  2. Gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en beveiligd opgeslagen. Alleen de webmaster heeft toegang tot deze gegevens.
  3. Wij vragen om de naam en contactinformatie (telefoonnummer en e-mail) zodat wij contact op kunnen nemen met de persoon die het formulier invult. 
  4. De persoon die het formulier invult dient akkoord te gaan met de voorwaarden in deze Privacy Policy van de Stichting Archikidz Enschede.
  5. De digitale gegevens worden na afloop van het evenement gearchiveerd in een beveiligde omgeving en 2 jaar bewaard.

 

7. Nieuwsbrief

  1. Enkele keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief naar abonnees.
  2. Voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruiken wij de diensten van Laposta. Archikidz Enschede heeft hiervoor een verwerkingsovereenkomst met Laposta gesloten.
  3. Abonnees kunnen zich aanmelden:
    1. Via het formulier van Laposta op de website van Archikidz Enschede.
    2. Via het aanvinken van deze optie bij de registratie van deelnemers (zie 4.3.g.).
  4. Abonnees kunnen zich afmelden:
    1. Door te klikken op een link onderaan elke nieuwsbrief.
    2. Door contact op te nemen met het bestuur van Archikidz Enschede; info@archikidzenschede.com.
  5. Voor de nieuwsbrief verzamelen wij de volgende gegevens:
    1. E-mailadres; Deze is nodig voor het verzenden van de nieuwsbrief.
  6. Gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en beveiligd opgeslagen. Alleen de webmaster heeft toegang tot deze gegevens.

 

8. Foto en video

  1. In opdracht van het bestuur van de Stichting Archikidz Enschede worden tijdens het evenement foto’s en/of videoopnames gemaakt.
  2. In aanvulling op 7.1 kunnen ook foto’s gemaakt worden door media en / of vertegenwoordigers van de locaties waar Archikidz plaats vindt.  
  3. Deze foto’s (7.1 en 7.2) kunnen worden gebruikt voor verslaggeving en promotie van Archikidz Enschede. De promotie kan plaats vinden via drukwerk, de website (www.archikidzenschede.com) en / of de social media kanalen van de Stichting Archikidz Enschede.  

 

9. Delen van informatie

  1. Archikidz Enschede deelt geen persoonsgegevens met derden.

 

10. Datalek

  1. Alle betrokkenen gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens.
  2. Als er onverhoopt persoonsgegevens lekken of kwijtraken (datalek);
    1. Dient dit gemeld te worden bij webmaster en het bestuur van Archikidz Enschede.
    2. Wordt dit, indien nodig, gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
    3. Worden de betrokken personen geïnformeerd door het bestuur van de Stichting Archikidz Enschede.

 

11. Contactgegevens Stichting Archikidz Enschede

  1. Stichting Archikidz Enschede. pa Lonnekerspoorlaan 90, 7523JG Enschede
  2. info@archikidzenschede.com 

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer