Archikidz 2022 komt eraan!

De Stichting Archikidz Enschede organiseert op zaterdag 2 april 2022 voor de vijfde keer een gratis workshop waarin kinderen kennis maken met het ontwerpen en het bouwen van een maquette onder leiding van echte architecten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, volg de website of onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

 

Vind je Archikidz Enschede een leuk initiatief en wil je ons helpen met het organiseren ervan? Meldt je dan nu aan! Iedereen die meewerkt aan deze fantastische Archikidzmiddag doet dit op vrijwillige basis: het bestuur, alle commissieleden, de architecten en de vrijwilligers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Recente berichten

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer