Archikidz Enschede 2020 gaat niet door op 28 maart

Donderdag 12 maart hebben premier Mark Rutte, minister Bruno Bruins en RIVM-directeur Jaap van Dissel tijdens een persconferentie gemeld dat met directe ingang, en tenminste tot eind maart, alle bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers worden afgelast.

Voor Archikidz Enschede betekent dit dat de 5de editie met 100 deelnemers en 50 vrijwilligers op zaterdag 28 maart niet door kan gaan. Hoewel wij dit natuurlijk jammer vinden, denken we dat dit momenteel ook de enige juiste beslissing is.

Als organisatie gaan wij de mogelijkheden onderzoeken om het evenement later dit jaar alsnog door te kunnen laten gaan. Via deze website, onze nieuwsbrief en Facebook pagina houden we jullie op de hoogte.

Wij vertrouwen op uw begrip en zouden het erg op prijs stellen ook op een later tijdstip weer op jullie te kunnen rekenen. Alvast bedankt en hopelijk tot dan.
 

Bestuur Archikidz Enschede
Contactinformatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer