Special Guest 2018: Ady Steketee

Ook dit jaar hebben we weer een speciale gast! Architect Ady Steketee gaat tijdens Archikidz een presentatie geven over het thema van dit jaar: Wonen op Water.

Archikidz vindt dit jaar plaats in twee gebouwen die al bijna 100 jaar oud zijn. Vroeger waren ze onderdeel van een textielfabriek waar dekens gemaakt werden. Na de sluiting van de fabriek stonden de gebouwen lang leeg. In de afgelopen 10 jaar zijn ze verbouwd zodat ze weer gebruikt konden worden. In gebouw Tetem I zijn appartementen en een kunstruimte gemaakt. Dit is het gebouw waar je je op 24 maart meldt. Tetem II, het gebouw waarin je je maquette maakt, is omgebouwd tot een school. Ady kan je ook alles vertellen over deze school, want hij heeft het ontwerp gemaakt!

 

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer