Inschrijving Archikidz 2016 – Gesloten!

poster_definitief

Update 17 maart 2016; Dank voor uw belangstelling. Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat de inschrijving voor Archikidz Enschede 2016 is gesloten.

Heb je zin om op zaterdag 19 maart, samen met een echte architect, een Té Gekke woning te ontwerpen en te bouwen? Schrijf je dan in door de onderstaande vragen in te vullen en op de ‘versturen’ knop te drukken. We sturen je dan binnen een week een mailtje dat we je aanmelding ontvangen hebben. Wees er wel snel bij want er zijn maar 100 plaatsen!!

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Recente berichten

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer