Vrijwilligers gezocht!

Vind je Archikidz Enschede een leuk initiatief, ben je beschikbaar op 23 maart 2024 en wil je ons helpen met het organiseren ervan? Meld je dan nu aan!

Iedereen die meewerkt aan deze fantastische Archikidzmiddag doet dit op vrijwillige basis: het bestuur, alle commissieleden, de architecten en de vrijwilligers.

Archikidz Enschede vindt dit jaar wederom plaats in Tetem.

 

Wie hebben we nodig en wanneer?

Tijdvak A – Opbouwen

  • de opbouwers gaan aan de slag om de hal en de knutselruimte aan te kleden en te versieren, volgens een vooraf gemaakt plan.

Tijdvak B – Archikidz 2024!

  • de manusjes-van-alles verwelkomen en registreren de kinderen en dragen zorg voor een veilige sfeer. Ze letten op of de kinderen plezier hebben en zich prettig voelen, begeleiden de kinderen desgewenst naar de wc, en hebben antwoord op alle vragen die niet met het bouwen te maken hebben.
  • de architecten begeleiden de kinderen bij het ontwerpen en in elkaar zetten van hun (droom)huis. Elke architect is gekoppeld aan een groepje kinderen
  • de handige-helpers helpen de kinderen met het knutselen van hun bouwwerk. Ze hanteren de scherpe scharen en stanleymessen, geven advies, bieden een helpende hand en moedigen de kinderen aan.
  • sterke timmerlui beheren de werkbanken voor het grotere zaagwerk dat niet aan tafel gedaan kan worden.
  • het beheren van de materiaal-tafels: de kinderen helpen bij het kiezen van hun gewenste materiaal.
  • Na afloop ruimen we met z’n allen alles op en sluiten we de dag af met een drankje (alleen voor vrijwilligers). Rond 17:00 verwachten we klaar te zijn met opruimen.

 

Inschrijfformulier

Bezoekers op smartphone of tablet kunnen het formulier hier invullen

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Recente berichten

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer