Sponsors en donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door sponsor of donateur te worden.

 

Bedrijven – Sponsoring

De namen van de sponsoren worden op deze website geplaatst en zullen ook zichtbaar zijn in de workshopruimte waar Archikidz gehouden wordt. Wilt u Archikidz sponsoren? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen op korte termijn contact met u op.

Bezoekers op smartphone of tablet kunnen het formulier hier invullen

 

Voor overige vragen over sponsoring kun je ook contact opnemen met Moniek Otten of Judith Lansink.

 

Particulieren – Donaties

Iedere bijdrage is welkom! Donateurs kunnen een bijdrage over maken op IBAN NL 62 RABO 0302 8953 10 ten name van Stichting Archikidz Enschede onder vermelding van ‘donateur’. Wilt u een betalingsbevestiging ontvangen? Laat ons dat dan weten door een e-mail te sturen naar ons algemene e-mailadres. Bedankt!

 

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer