Maatschappelijke stage: Fleur

Dit jaar helpt Fleur ons met de voorbereidingen voor Archikidz 2020;

 

Hey! Ik ben Fleur, 14 jaar oud en zit in 3VWO.

Wat ik leuk vind om te doen is hockeyen, afspreken met m’n vriendinnen en natuurlijk Netflixen. Verder geef ik training met een vriendin aan de JF1. Ik heb een eigen sieraad “bedrijfje”, die ik ook op gang probeer te houden.

Ik heb voor deze stage gekozen omdat ik later iets wil doen met interieur (binnenhuisarchitect). Ik bedacht me van als ik toch een maatschappelijke stage moet gaan lopen, doe ik ook iets leuks en nuttigs (voor later).

 

Ben jij ouder dan 12 jaar en kan je niet meer deelnemen aan Archikidz? Wil je ons net zoals Fleur helpen bij het organiseren van Archikidz, bijvoorbeeld in het kader van een maatschappelijke stage? Stuur ons dan een berichtje via het onderstaande formulier.

Belangrijk: overleg dit eerst even met je ouder(s) of verzorger(s)!

 

Bezoekers op smartphone of tablet kunnen het formulier hier invullen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer