Donateurs gezocht‏

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis.

De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden.

Donateur wordt je door een bedrag over te maken op IBAN NL 62 RABO 0302 8953 10 ten name van Stichting Archikidz Enschede onder vermelding van ‘donateur’.

Als je hieronder je emailadres achter laat zorgen wij dat je hiervan een bewijs van betaling ontvangt.

 

Zoeken

Facebook

Volg ons op Facebook!

Recente berichten

Donateurs gezocht

Archikidz is gratis en dus bereikbaar voor kinderen uit alle lagen van de bevolking – ook voor kinderen voor wie deelname aan een dergelijk evenement niet vanzelfsprekend is. Archikidz Enschede wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en donaties. De organisatie en de begeleiding van de kinderen gebeurt geheel op vrijwillige basis. De organisatie werkt er hard aan om het benodigde budget tijdig bij elkaar te krijgen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Je kun ons helpen door donateur te worden. Lees meer